Team photo

Pixmig 

Kush jemi ne?
Ne jemi biznes familjar me mbi 50 vjet përvojë në botën e fotografisë dhe te njohur lokalisht si Foto Daci. Dekadat e fundit kanë ndryshuar në mënyrë drastike dhe pozitive botën e fotografise dhe përparimet e fundit teknologjike na kanë mundësuar për të ofruar shërbime të reja për klientët tanë mbanë globit.
Me çka mburemi?
Si rezultat, ne jemi krenar të themi se në mesin e produkteve dhe shërbimeve të tjera që ne jemi në gjendje të ofrojme tani jane edhe librat fotografike te personalizuara, të punuara me dore dhe me kualitetin më të lartë të letres, lidhjes dhe kopertines. Faqet e fotolibrit janë të trasha sa një monedhë (rreth 1 mm) dhe ne ofrojmë lloje dhe stile të ndryshme të lëkures për kopertina të cilat blerësi mund lehtesisht ti selektoje dhe përshtate. Ne përdorim vetëm letër te vërtete fotografike dhe klientët mund të zgjedhin nga kualiteti Fuji Silk dhe Album HD.

    

             Fuji Silk specifikacionet.

  • Vibrant Color Reproduction - Expanded color reproduction range with high saturation, ideally suited to commercial portraiture.
  • Pure Whites - Clearer, more distinct print images and sharper text quality.
  • Silk Surface - More common in years past, this silk surface is now distinctive.
  • Excellent Image Stability - Highest level of silver halide image stability for display.
  • Textured Surface - No fingerprints on the surface, nice on touch. Matted surface, not shiny.

  

       silk           

            Fuji Album HD specifikacionet.

  • High D-max - Boasts a wide tonal range, producing prints with a rich textured quality.
  • Purer Whiteness - Enhances the freshness of the image and is an assurance for clearer, more distinct images and a sharper text quality.
  • Vibrant Color Reproduction - An expanded color reproduction range with high color saturation make Album HD ideally suited for commercial applications.
  • Excellent Image Stability - The highest level of image stability makes Album HD ideal for display purposes.
  • Glossy Surface - Shinny surface that could leave fingerprints.       

 

       album hd

Përse u krijua Pixmig?
Për të mundësuar një përvojë te lehte dhe direkte për klientët tanë, ne kemi integruar një nga software programet me te zhvilluara dhe intuitive në faqen tonë të internetit. Në 5 klikime ose më pak ju mund ta pershtatni dhe finalizoni dizajnin e fotolibrit tuaj,bëni porosine dhe koordinoni postimin e fotolibrit në adresën e preferuar. Faqja jonë e internetit përdor teknologji që siguron të dhënat tuaja personale dhe informatat për pagesat mbahen konfidenciale dhe të sigurta gjatë gjithë procesit.
Materiale kualitative për kopertinën, numri i të cilave gjithmonë rritet.
Leather Materials     
Pse të bleni nga ne?
 
Procesi i printimit - Përdorim të njejtin proces printimi i cili është zbuluar para rreth 200 viteve, nga e cila kohë ende ka fotografi të prezervuara që e kan ruajtur kualitetin. 
Montimi i fotolibrit - Të gjithë fotolibrat janë punë dore artizanale nga mjeshtër të kësaj industrije, gjë e cila e garanton për jetëgjatësinë dhe stabilitietin.
Materijalet e kopertinës -  Zgjedhje e shumtë e materijaleve për kopertinën e bëjnë porositjen të jetë e dëshirueshme.
Përvoja e klientit - Përdorimi i softver-it tonë është gjithmonë dëfryese dhe e vlefshme për kohën tuaj, sepse në fund do të merni një kujtim i cili do të jetë gjithmonë në jetët e juaja.
 
Pyetje?
Nëse keni veshtiresi, ndonjë pyetje të përgjithshme ose dëshironi të leni komentet tuaja, ju lutem kontaktoni ekipin tonë: sales@pixmig.com