• Fotoliber prej Druri

  Kategori e specijalizuar për fotograf profesionist 
  E krijuar me mjeshtëri
  të jashtzakonshme


 • Dizajno online!

  Nuk ka nevojë për shkarkim të programit.

  Zgjedh temën dhe llojin e kopertinës.

 • Festoni

  kohët e lumtura.

  Bëni kalendarin tuaj.
  Shijojeni çdo moment të jetës suaj. 

 • Ndjeni 
  dallimin.

  Memorjet tuaja meritojnë kualitetin më të mirë. 
  Gëzojuni rastit të keni një fotoprodukt me 
  hapje 180 gradë dhe letër speciale si dhe
  shumëllojshmëri të kopertinave. 

 • Ruani
  kujtimet tuaja

  Krijoni fotoprodukte të bukura
  Qofshin ata nga koha e kaluar me familjarët tuaj
  apo pushimet me shoqërinë -mbajini kujtimet e gjalla


Materiale kualitative

Pixmig krijon foto produkte të kualitetit më të lartë edhe atë si Fotolibra, Fotografi, Kalendare dhe në mënyrë konstante rrit gamën e produkteve. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të pranuar sygjerime nga ana juaj andaj mos hezitoni që të kërkoni personalizim të produkteve tuaja.

Shërbimi

Ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm një-me-një me klientin. Nëse është diçka nga e cila mund ta përmirësojmë përvojën tuaj, lirisht na kontaktoni. Mundeni të na dërgoni mail ose të na shkruani nga chat servisi në faqen tonë. Ose thjesht klikoni në linkun më lart "Pyetje dhe Përgjigjje" që të shihni se si bëhet porosija.

Inovacion

Program intuitiv dhe i lehtë për përdorim. Fillojeni projektin tuaj vetëm me një klikim. Dizajno On-Line. Sillni kujtimet e juaja në jetë me anë produkteve tona.

Kualitet Fotografije

Proces briliant i printimit që sjell në jetë ngjyrat në letër fotografije. Ruani kujtimet e juaja për gjeneratat që do të vinjnë.

 • Eisar Asllanaj - Foto Asllanaj

  We are very pleased with the service that Pixmig is offering to our company in terms of prices and quality. What we like the most is their sincerity when dealing with their clients. We definitely recommend them. Foto Asllanaj www.fotoasllanaj.com

 • Mimoza Veliu - Jammin - Photostudio & Gallery

  Convincing through great materials and fine handwork-we are looking forward to further cooperation!