Team Photo

Pixmig

Кои сме ние?

Ние сме семеен бизнис со 50 год. искуство во областа на фотографијата и локално се познаваме како Фото ДАЦИ. Последните декади драстично но и позитивно ја промениа насоката на развојот на фотографијата и последните текнолоски достигнувања придонесоа и ни овозможија да нудиме нови услуги на нашите клиенти во земјата, но и глобално.

Зошто сме горди?

Како резултат на тоа, горди сме да подудиме премиум персонализирани книги, кои се рачно изработени со најголем можен квалитет на принт, вез и корица. Страните на нашите фото книги се дебели приближно колку една монета (1мм) и нудиме различни материјали за корицата (кожа,текстил). Користиме само вистинска фотографска хартија и тоа најдобрата Силк и Перла.

    Fuji Silk спецификации.

  • Vibrant Color Reproduction - Expanded color reproduction range with high saturation, ideally suited to commercial portraiture.
  • Pure Whites - Clearer, more distinct print images and sharper text quality.
  • Silk Surface - More common in years past, this silk surface is now distinctive.
  • Excellent Image Stability - Highest level of silver halide image stability for display.
  • Textured Surface - No fingerprints on the surface, nice on touch. Matted surface, not shiny.

  

      silk           

            Fuji Album HD спецификации.

  • High D-max - Boasts a wide tonal range, producing prints with a rich textured quality.
  • Purer Whiteness - Enhances the freshness of the image and is an assurance for clearer, more distinct images and a sharper text quality.
  • Vibrant Color Reproduction - An expanded color reproduction range with high color saturation make Album HD ideally suited for commercial applications.
  • Excellent Image Stability - The highest level of image stability makes Album HD ideal for display purposes.
  • Glossy Surface - Shinny surface that could leave fingerprints.       

 

      album hd

Зошто Pixmig?

За се да биде перфектно сме го интегрирале најдобриот и најинтуитивниот софтвер во нашата веб продавница. На помалу о 5 клика можете да изберете, нарачате и да го добиете продуктот во вашата адреса. Нашата веб страна користи текнологија која ве осигурува за зачувување на вашите лични и платежни податоци.

Квалитетни материалии на корицата чиј број секогаш се зголемува.
Leather Materials     
Зошто да купите од нас?
Процесот на принтање - Сеуште се користи традиционалното принтање на слики која е достапна околу 200 год., од кое време има слики сочувани.
Процесот на монтирање - Сите наши фотокниги се рачно изработени од занаетчиски мајстори од индустријата, такашто стабилноста и долготрајноста на продуктот е гарантирана.
Материјалите за корицата - Разновидни материјали за изберење.
Корисничко искуство - Користејќи го нашиот софтвер е секогаш забавно и во исто време вие си ги сочувате вашите најбитни моменти.
 

Прашања?

Ако имете некој проблем, прашање или пак сакате да оставите коментар ве молиме обратете се на нашиот тим: sales@pixmig.com