• Дрвена Фотокнига

  Сцпецијализирана фотокнига за професионални фотографи 
  Рачно изработена
  Во дрвена кутија


 • Дизајнирај онлине!

  Не треба да се превземе софтвер.

  Одбери тема и корица.

 • Прославете

  среќни времиња.

  Направете го вашиот фото календар.
  Уживајте во секој прекрасен момент во животот. 

 • Feel 
  the difference.

  Your memories deserve the best quality. 
  Smile at the delight in getting an exclusive 
  photo products with lay flat pages, superior 
  standard paper and many cover options. 

 • Preserve
  your precious memories.

  Create beautiful photo products. 
  Whether it’s spending time with your family
  or holidays with your friends - keep memories alive.

Квалитативни материјали

Пиксмиг креира најквалитетни фото продукти како што се Фотокниги, Слики, Календари и константно ја зголемуваме нашата листа на продукти.

Служба

Нудиме исклучителна служба еден-на-еден за секој клиент. Слободно пишете ни во маил или преку chat сервисот на нашата страна.

Иновација

Лесен и интуитивен софтвер за користење. Започнете го вашиот пројект со само еден клик. Дизајнирај Он-Лине.

Квалитет на Фото Хартија

Супер квалитет на принтање ги оживува боите со нашата лабораторија. Сочуцајте ги вашите мемории за следните генерации.

 • Eisar Asllanaj - Foto Asllanaj

  We are very pleased with the service that Pixmig is offering to our company in terms of prices and quality. What we like the most is their sincerity when dealing with their clients. We definitely recommend them. Foto Asllanaj www.fotoasllanaj.com

 • Mimoza Veliu - Jammin - Photostudio & Gallery

  Convincing through great materials and fine handwork-we are looking forward to further cooperation!